Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Cizre Tarım Kredi Kooperatifi Kuruldu

 

19.9.2008 09:43:48

Şırnak’ın Cizre İlçesi Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlenen Toplantı İle Cizre Tarım Kredi Kooperatifi İlk Genel Kurul Toplantısını Düzenledi

 

 

           ŞIRNAKHABER - Cizre Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen genel kurul toplantısına Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliğinden Kontroler M.Gamze Atabay, Krediler şefi İshak Demirtaş,Teşkilatlandırma servisinden Fazlı Soylu, Ziraat Mühendisi Bedirhan Şık ve Çifçiler katıldı.

Şırnak bölgesinde ilk defa açılan Tarım Kredi Kooperatifi genel kurul toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlandı. Daha sonra ise Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliğinden Kontroler M.Gamze Atabay derneğin kurulması ile ilgili kısa bir konuşma yaptıktan sonra derneğin kurulması için girişimde bulunup emekleri olan herkese teşekkür etti.

Ardından da Cizre Tarım Kredi Kooperatifi Yönetimi Kurulu üyelerinden A.Mecit Nas’da kısa bir açıklama yaptıktan sonra seçime geçildi. Kooperatife üye olan herkesin katıldığı toplantıda tek liste ile gidilen seçimden sonra Şırnak’ta ilk defa Tarım Kredi Kooperatifi kurulmuş olup çiftçilerin hizmetine açılmış oldu.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen genel kurul toplantısı ve seçimden sonra Cizre Tarım Kredi Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri A.Mecit Nas, Abdullah Müştak, Mehmet Şerif Kurt, Bizar Müştak, Abdullah Kaya getirildi. Tarım Kredi kooperatifi denetmenliğine Hacı Erdoğan ve Ömer Savda, Temsilciliğine Mehmet Müştak ve A.Mecit Nas getirilmiş olup kooperatif yetkilisi olarak Bedirhan Şık göreve getirildi.

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337957

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber